L’Artística de Xiva celebra el final de curs homenatjant a un dels seus alumnes més brillants

COMPARTIR:

L’Escola de Música i Dansa Maestro García Navarro de la Societat Musical La Artística de Chiva oferirà este diumenge, 18 de juny, a les 12.00 hores, a l’auditori de la Casa de la Música, l’audició de final de curs, Benvinguts a Àfrica, on participaran tots els alumnes en grups: dansa, banda infantil, grup de percussió, orquestra, banda juvenil, etc.

En el transcurs de l’audició es realitzarà un homenatge a l’exalumne de l’aula de dansa, Hugo García Rodrigo, qui ha aconseguit reconeixements nacionals i internacionals. Alguns d’ells són el Premi Orbe 2022 en repertori clàssic, bronze en repertori clàssic del Dance World Cup Spain 2022, plata en la final mundial del Dance World Cup 2022 amb la variació de Corsari, bronze en clàssic en el concurs internacional Vaslav Nijinsky 2023 en la variació del Quixot, plata en neoclàssic júnior en el mateix concurs, or en clàssic júnior en el Dance World Cup Spain 2023 i or en neoclàssic júnior en el mateix concurs.

García Rodrigo va iniciar les classes de ballet a l’escola de la seua societat musical a l’edat de cinc anys amb la professora Alina Blega per a, als pocs anys, entrar a formar part del Jove Ballet de València. Ha rebut classes de professors de la talla de Carlos Labiós, Juan Polo, Fabrice Edelman, Loduvico Pastura, Alessandro Riga, Leorkis Cala, Toung Gyu Choí o Fernando Bufalá, exballarí solista del Royal Ballet de Londres.

ALTRES NOTÍCIES