Sueca reuneix més de 400 intèrprets en la Trobada d’Escoles Musicals de la Ribera Baixa

COMPARTIR:

El passat dissabte es va celebrar a Sueca una nova Trobada d’Escoles de Música de la Ribera Baixa, dins del programa d’Activitats Comarcals de FSMCV, que enguany celebra la seua XXIII edició. 

«Des de fa diversos exercicis la intenció de la comarca s’ha centrat en reunir alumnes i músics de les societats musicals perquè representen el futur de les nostres bandes», reflexiona el president comarcal de FSMCV, Guillermo Colecha. Enguany, coincidint amb el 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano es va aprovar que la trobada es fera en Sueca, organitzada per les dos societats de la ciutat, l’Ateneu Musical de Sueca i la Unió Musical de Sueca. 

A la localitat van acudir més de 400 músics i alumnes, que van interpretar el pasdoble el faller, per a acabar amb una gran desfilada fins al monument de Serrano, on es va interpretar de nou la coneguda peça del mestre. «Reunir alumnes de diverses poblacions, a més, comporta un dia de convivència i noves amistats musicals que queden en el record», apunta Colecha com a reflexió de la jornada per als més menuts.

ALTRES NOTÍCIES