Les Societats Musicals en TikTok: com arrasar amb la teua 

COMPARTIR:

@smupelcasinet

Durant el mes cultural de l’SMUP celebrarem una nova edició del Cabanyal-New Orleans on plenarem els carrers del barri se música i colors #carnaval #smup #valencia #cabanyal #cabañal #music #musica #2023 #neworleans #fallas #falles #viral #bandademusica #viral #fy #fyp #pt

♬ sonido original – SMUP-El Casinet

El repte de transmetre els nostres valors més enllà de les nostres fronteres!

Aprofita la intergeneracionalitat i vertebració del territori: Una de les característiques més valuoses de les societats musicals és la unió entre generacions i la seua capacitat per a vertebrar el territori, fins i tot en poblacions xicotetes. En TikTok, això pot ser un gran avantatge, ja que pots mostrar com persones de totes les edats treballen juntes per a crear música i mantindre viva la tradició. A més, també pots mostrar com la societat musical és una part important de la comunitat i de la vida al poble. Sigues protagonista del teu poble i mostra al món la importància de la música en la teua comunitat!

Comparteix els teus assajos i concerts: TikTok és una gran plataforma per a compartir moments en temps real. Aleshores, en lloc de compartir només vídeos promocionals, també pots compartir els teus assajos i concerts en viu. Això no sols permetrà als teus seguidors experimentar la música en viu, sinó també els donarà una idea del que poden esperar si assisteixen a un dels teus concerts.

Sigues creatiu! En TikTok, l’originalitat i la creativitat són molt valorades. Per tant, intenta crear contingut divertit i diferent que mostre la personalitat i l’estil de la teua societat musical.

Treballa en equip: Perquè els teus vídeos en TikTok siguen encara més entretinguts i únics, involucra a tots els membres de la teua societat musical en el procés de creació de contingut. Cada persona pot aportar la seua pròpia perspectiva i habilitats per a crear una cosa veritablement especial i únic.

Aprofita els reptes: Com comentem anteriorment, els reptes són molt populars en TikTok. Per tant, no dubtes a unir-te als reptes de ball o música que s’adapten al teu estil i personalitat. Això no només t’ajudarà a arribar a més gent, sinó que també et permetrà demostrar el teu talent musical d’una manera més distesa i entretinguda.

ALTRES NOTÍCIES