I Festival de Bandes Juvenils de La Llosa de Ranes

COMPARTIR:

El I Festival de Bandes Juvenils ha sigut creat amb l’objectiu que els més joves visquen una experiència com a autèntics professionals fent que s’enfronten a nous reptes amb experiències que queden marcades per a tota la vida i que, des de la Fundació, pensen que són un vertader al·licient de motivació, satisfacció i interés per a continuar gaudint del món de la música.
Es tracta d’un Festival dedicat exclusivament per a Bandes Juvenils, que tindrà lloc el dissabte 22 d’Abril en la localitat de La Llosa de Ranes, començant a les 17:00h amb una desfilada pels carrers de la localitat i finalitzant amb un concert a les 18.00 de les dues bandes participants: la Banda Jove Societat Escola Musical Santa Cecilia de L’Olleria i la Banda Jove de la Societat Artístic Musical Picassent, al costat de l’amfitriona la Banda Jove de la Societat Musical de La Llosa de Ranes. Durant aqueixa vesprada els més joves conviuran amb nous companys amb els quals es divertiran i gaudiren d’una mateixa passió: LA MÚSICA.
A més, la societat musical de les bandes participants aconseguiran un instrument Yamaha valorat en 1.000€ com a agraïment per la participació en aquest esdeveniment, per part de Ortola Group tres bombos Gonalca, així com el viatge amb autobús des de la seua localitat. Així mateix, tot els participants rebran un detall per part de Clínica Dental Carralero i Fruites Tromo, empreses col·laboradores d’aquest esdeveniment.
Des de la Fundació Sanganxa, traslladen l’alegria de poder oferir, juntament amb l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, un Festival com aquest en el qual la música, la diversió i l’aprenentatge van units de la mà. A continuar gaudint de la música!

ALTRES NOTÍCIES