Oberta la convocatòria del III Concurs Nacional de Composició de Pasdobles “Villa de Ayora”

COMPARTIR:

Fins al 20 de juny es poden presentar els treballs desenvolupats per a l’III Concurs Nacional de Composició de Pasdobles “Vila d’Ayora” 2023.

Podran concórrer tots els compositors espanyols i estrangers amb residència a Espanya sense límit d’edat. La modalitat establida en aquesta edició 2023 és de “Pasdoble de Concert”.

La idea va sorgir en el 2019 quan es va aprovar aquest concurs entre altres projectes, com una programació anual de  concerts  amb la intenció, entre altres coses, de difondre la música i el nom d’Ayora fora del nostre entorn. 

La fi és donar frescor al concert de pasdobles que es realitza durant les festes de vaquillas d’agost a Ayora, amb la interpretació d’obres inèdites, i al seu torn cada pasdoble guanyador té el nom d’un personatge rellevant d’Ayora, o un entorn típic de la població, així d’aquesta manera queda un llegat musical important i al seu torn es realitza un reconeixement a les persones rellevants de la població.

En 2022 va haver-hi una gran participació , la interpretació  es va realitzar en el seu entorn natural, a l’aire lliure amb l’ambient festiu. Enguany el tribunal , va estar compost per Francisco José Martínez Gallego, Alberto Ramírez i Ferrer Ferran. El guanyador va ser Oscar Sempere de Banyeres de Mariola i els finalistes Frank Cogollos i Raúl Vázquez. el titule del pasdoble es va posar “Llotja d’Ayora”.

Tota la informació i les bases es poden consultar i descarregar ací.

ALTRES NOTÍCIES