La Societat Musical d’Algemesí homenatja els seus socis

COMPARTIR:

El passat dissabte 4 de febrer, va tindre lloc al Teatre Municipal, un concert de la Banda Simfònica d’Algemesí on es va retre homenatge a un dels agents més importants d’una entitat com les Societats Musicals: les seues sòcies i socis. Un element imprescindible que cal reforçar i valorar.

Aquesta iniciativa es reprén amb un concert d’una temàtica molt popular i amb bona acollida per part dels associats, com és la sarsuela. La Banda Simfònica va interpretar alguns dels títols més coneguts del gènere líric espanyol, com són “La gran vía”, “La del manojo de rosas” o “Las leandras” entre molts altres, que van encisar al públic assistent.

Els socis i sòcies van poder gaudir d’una entrada gratuïta per a l’espectacle, un nou avantatge que es suma als que ja podien gaudir anteriorment, com són descomptes en les mensualitats de l’Escola de Música JMG, així com a tots els concerts i audicions, informació detallada de totes les activitats de l’associació al correu electrònic i veu i vot a les assemblees generals.

220 persones ja formen part d’aquesta xarxa que, a banda de gaudir de tots els beneficis ja esmentats, realitzen la important i valuosa tasca de donar suport a una entitat sense ànim de lucre que s’encarrega de difondre la cultura musical a Algemesí.

Per a més informació podeu entrar al web de l’associació: www.smalgemesi.com/socis

ALTRES NOTÍCIES