Antonio Estarlich, president de La Canal de Navarrés-Enguera

COMPARTIR:

Antonio Estarlich és membre de la Societat Musical Nova Artística d’Anna i s’acaba d’estrenar com a president comarcal de la FSMCV a La Canal de Navarrés-Énguera, ja que ocupa des de fa poc més d’un mes.

Reconeix que “encara m’estic posant al dia pel que fa a l’organització federal, però m’ha agradat el que he vist fins al moment”.

Antonio considera que la figura del president comarcal i de la unió de les societats al voltant de la comarca, és necessària i fonamental perquè existisca connexió entre elles.

Els seus objectius per a aquesta legislatura són, en primer lloc, seguir la línia del seu antecessor, Héctor Argente i després, marcar-se una sèrie de metes a complir.

Confessa que el seu major repte ara mateix és estar a l’altura del càrrec; càrrec que ostenta amb orgull, entre altres coses perquè tots els membres de la seua família són músics en la Canal de Navarrés-Énguera.

Quan li pregunten com compagina el càrrec amb la seua vida habitual no pot evitar riure’s i assumeix que no és fàcil però que és qüestió d’organització.

ALTRES NOTÍCIES