El vincle entre Mapfre i la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV: «Els seus músics són mostra d’ambició per créixer com a artistes i persones»

COMPARTIR:

La trajectòria de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV no s’entén sense la col·laboració de Mapfre, la companyia asseguradora que ha mantingut el seu impuls a la unitat que reuneix els millors músics valencians en edat formativa de les societats musicals valencianes.

Per aquest motiu, Mapfre va ser guardonada en els últims premis Euterpe. Ricardo Garzó, director general territorial de MAPFRE en Este, exposa en esta entrevista d’Al Compàs el vincle entre l’entitat i el col·lectiu de les societats musicals.

Al Compàs. Què vau pensar quan vau rebre el premi Euterpe?

Ricardo Garzó. És un honor haver rebut este guardó i reitere la meua gratitud en nom de MAPFRE i en el meu propi. Som una companyia que aposta per la cultura en general, i per la música en particular, i per això hem rebut este premi.

AC. La Jove Orquestra Simfònica ha sigut el vostre gran vincle amb la FSMCV esta temporada. Com valoreu l’evolució de la unitat artística?

RG. Els integrants de la Jove Orquestra Simfònica són exemple de la passió i l’entusiasme per la música. I és un honor comprovar el gran talent jove que tenim. Són mostra de dedicació i d’ambició per superar-se cada dia i continuar creixent com a artistes i persones.

AC. Per què vau decidir vincular-vos amb el col·lectiu de les societats musicals?

RG. Les societats musicals són un fenomen cultural amb gran tradició a la Comunitat Valenciana, i compten amb reconeixement en tot el territori. Això ens uneix. A més, des de MAPFRE vam voler donar suport a la cultura de l’esforç dels seus integrants, que també és un valor compartit.

AC. Quina va ser la primera impressió en conéixer la FSMCV?

RG. El bon treball que fa la federació per a potenciar la cultura musical. El seu afany per preservar i enriquir el patrimoni musical, i per tant cultural, de la regió. I, per descomptat, ens va impressionar el suport i acompanyament a cadascuna de les societats i artistes que componen la FSMCV. Són un gran exemple d’integració social i cultural.

AC. Com us agradaria que evolucionara la relació de Mapfre amb el col·lectiu de les societats musicals?

RG. Continuar col·laborant per un món en el qual no falte la música, i apostar per estos joves talents que són el futur.

ALTRES NOTÍCIES