La Societat Musical La Constància de Moixent organitza el VI Curs i Concurs de Direcció de Banda amb José Alberto Pina

COMPARTIR:

La Societat Musical La Constància de Moixent (València) organitza el VI Curs i Concurs de Direcció de Banda amb el director i compositor José Alberto Pina. Se celebrarà del 4 al 7 de juliol de 2023. En aquesta sisena edició, la S. M. La Constància de Moixent, una de les bandes més destacades de la comarca de La Costera, vol donar continuïtat a un curs en el qual tenen cabuda músics atrets per la direcció i composició així com a professionals que desitgen ampliar els seus coneixements. A més, tindran l’oportunitat de participar en un concurs de direcció que se celebra paral·lelament al curs.

Els alumnes podran gaudir d’uns dies amb el mestre José Alberto Pina, una de les figures més representatives de la composició i direcció en el món de les bandes. Es realitzaran classes teòriques i pràctiques a més de les sessions amb la banda on, a més, seran els propis alumnes els que dirigisquen en el concert de clausura. S’admetran 10 alumnes actius i un nombre indeterminat d’alumnes oïdors. El termini està obert des del 16 de gener fins al 20 de juny. La selecció d’alumnes actius s’efectuarà per rigorós ordre d’inscripció.

El curs està dirigit a Directors de Banda, estudiants de Direcció de Banda, estudiants de Direcció d’Orquestra i músics professionals amb experiència bandística.
El curs es durà a terme durant els dies 4 al 7 de juliol de 2023 a l’Escola de Música «Francisco Belda´´ de Moixent (Carrer Poeta Gabriel Vila, 5. 46640 Moixent, València)

ALUMNAT
– S’acceptaran un total de 10 alumnes actius, podent-se admetre un nombre indeterminat d’alumnes oïdors.
– La selecció d’alumnes actius s’efectuarà per ordre d’inscripció.
– No es considerarà inscrit un alumne fins que s’efectue el lliurament de tota la documentació i siga notificat per l’organització.
– Es farà lliurament d’un diploma acreditatiu sempre que superen el 80% de l’assistència al curs.
– Per a un major aprofitament del curs es recomana portar prèviament estudiades les obres a treballar.

Quant al concurs de direcció:
– Podran participar voluntàriament els alumnes seleccionats en la modalitat activa.
– Els músics de la Societat Musical »La Constància» de Moixent seran els designats per a realitzar la votació en la qual es triarà el guanyador del concurs de direcció.
– El premi del concurs consistirà en una invitació per a dirigir un concert amb la Banda de la Societat Musical »La Constància» de Moixent.
– La participació en el concurs comporta l’acceptació de les bases ací descrites.

Les sol·licituds es realitzaran a través del següent formulari i abans del 20 de juny: https://forms.gle/aiasVBMX8F9kt1Kf9https://forms.gle/aiasVBMX8F9kt1Kf9

ALTRES NOTÍCIES