La Societat Musical La Constància de Moixent organitza el primer curs de composició amb José Alberto Pina

COMPARTIR:

La Societat Musical La Constància de Moixent (València) organitza el primer curs de composició amb José Alberto Pina que se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol de 2023 a Moixent, València.

Els alumnes podran gaudir d’uns dies amb el compositor José Alberto Pina, una de les figures més representatives de la composició en el món de la bandes. Es proporcionaran les eines necessàries per a plasmar en paper una idea musical i fer-la realitat gràcies a l’orquestració.

Aquest curs està destinat tant als qui desitgen iniciar-se en el món de la composició com a aquells que vulguen ampliar els seus coneixements, així com a directors de banda que estiguen interessats a conéixer quin és el procés de composició i com està construïda una obra.

S’admetran 10 alumnes actius i un nombre indeterminat d’alumnes oïdors. El termini es tanca el 20 de juny i la selecció d’alumnes actius amb dret a correccions de les seues obres s’efectuarà per rigorós ordre d’inscripció.

El curs està dirigit a compositors que es volen iniciar en el món de la composició o que tenen ja alguna experiència, directors que desitgen entendre la composició i orquestració per a banda, músics amb ganes d’obrir les seues fronteres musicals que vulguen comprendre quin és el procés de composició i com està escrita una obra per a banda.
El curs es durà a terme durant els dies 30 de juny al 2 de juliol de 2023 a l’Escola de Música ¨Francisco Belda¨ de Moixent (Carrer Poeta Gabriel Vila, 5. 46640 Moixent, València)

Les sol·licituds es realitzaran a través del següent formulari i abans del 20 de juny: https://forms.gle/kxa2WkgK71dJV8kK7

ALTRES NOTÍCIES