Festival Comarcal de Bandes Musicals de la Vall dels Alcalans a Montroi

COMPARTIR:

Més de 500 músics es van reunir durant el cap de setmana passat en la localitat valenciana de Montroi per a celebrar un festival en el qual van participar les huit societats dels set municips que conformen la Vall dels Alcalans: la Societat musical Turisense de Turís, la Societat instructiva la Unió Musical de Monserrat, la Societat musical L´Armonia de Montroi, la Societat artística musical de Montroi, la Unió Musical Lira Realense de Real, la Societat protectora musical “La Lira” d´Alfarp , la Societat Unió Protectora Musical de Llombai i la Unió Musical de Catadau.

Aquesta trobada està emmarcada dins de les activitats comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que es porten a terme al llarg de la temporada. I durant dos dies i per torn rigorós han desfilat totes les bandes per la localitat, sent l’amfitriona l’encarregada de tancar cada desfilada.

El president de la comarca musical, Juan Bisbal, ha destacat la col·laboració de totes les Societats Musicals i de la gent, que ha sigut tan gran que han completat l’aforament de la seu amfitriona, durant la celebració dels diferents recitals en el Saló de Concerts de la Unió Artística Musical de Montroi.

Els alcaldes de totes les poblacions participants també han mostrat el seu suport sent presents cada vegada que tocava la seua societat corresponent.

Segons el mateix Bisbal “s’ha viscut una experiència meravellosa, sobretot per als membres infantils que ho han celebrat i gaudit amb moltes ganes”.

De moment Montroi ja està preparant-se per a celebrar diumenge que ve la desfilada de totes les bandes juvenils comarcals que es reuniran de nou en la plaça de la localitat.

ALTRES NOTÍCIES