Quasi 500 músics en la VII Trobada de Bandes de Música de Camp de Túria

COMPARTIR:

Dissabte passat se celebrava en la localitat valenciana de Marines la VII Trobada Comarcal de Bandes de Camp de Túria. Una celebració que va començar en 2012 a Nàquera i que posa de manifest la rellevància de la cultura musical a Camp de Túria en reunir a quasi mig centenar de persones per a l’ocasió.

En paraules de Miguel Monleón, president comarcal per part de la FSMCV, “Tant l’Ajuntament com la Societat Musical de la Marinense treballen molt ben units i s’impliquen en el que fan, i això ha sigut un dels èxits d’aquesta trobada”

Han participat 11 bandes (de les 17 que conformen la comarca): La Unió Musical de Benaguasil, el centre Artístic de Bétera, Unió Musical de Casinos, Santa Cecilia de Gátova, Unió Musical l’Eliana, Corporació Musical La Pobla de Vallbona, Unió Musical de Llíria, La Melodia d’Olocau, Societat Musical San Antonio de Benagéber, La Va unir Vilamarxant, la Societat Musical La Marinense, de Marines han omplit de música els carrers del municipi.

A les 12:00 hores del matí partien les bandes des de la Societat Musical amfitriona donant la volta a l poble fins a arribar a l’Ajuntament on les autoritats van rebre als músics i s’imposaven els corbatins commemoratius d’aquesta VII edició a les bandes participants. Des del balcó del consistori, el director de la Societat amfitriona, Sr. Antonio Martínez, va dirigir la marxa mora Sisco i el pasdoble València.

Després d’aquests actes els assistents a l’esdeveniment van gaudir d’una paella per a 800 comensals al Parc del Real.

La cita, realitzada gràcies a la col·laboració de la FSMCV, ja està preparant per a la seua huitena edició en 2023.

ALTRES NOTÍCIES