Cristóbal Soler: «En la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV apostem per la fusió d’estils perquè la música és un llenguatge universal»

COMPARTIR:1

Acaba una nova gira de la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Les sensacions no poden ser millors: després d’omplir el Gran Teatre de Xàtiva, la formació va posar en peus el Teatro Monumental de Madrid i el Palacio de la Audiencia de Sòria.

Esta nova gira comptava amb un component especial: els Violincheli *Brothers, dos joves germans, solistes de corda, que venien de recollir premis internacionals i de veure disparada la seua popularitat després d’actuar en el televisiu Got Talent. A més, arribaven amb un regal en forma de peça: New emotions, una suite arreglada per a orquestra per Pau Cháfer que transitava estils i èpoques, de Bach a Chick Corea.

Durant la gira, el director de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV, el reconegut Cristóbal Soler, reflexionava precisament sobre eixa aposta per combinar un repertori innovador amb grans temes universals, com la 2a Simfonia de Rajmàninov. Les seues reflexions en este vídeo queden com a punt final a aquesta gira.

ALTRES NOTÍCIES