Al Compàs rep el Premi Orpheo de les societats musicals del Camp de Morvedre

COMPARTIR:1

La revista Al Compàs, que divulga i difon tot el relatiu a les societats musicals de la Comunitat Valenciana, ha estat premiada per les agrupacions del Camp de Morvedre. La Junta Comarcal de les 13 Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre pertanyents a la FSMCV va incloure aquesta publicació entre els guanyadors de la novena edició dels  Premis Orpheo de la Música 2024, que es lliuraran diumenge que ve, 20 d’octubre, durant la celebració de la IX Gala de la Música del Camp de Morvedre, la qual tindrà lloc a l’Auditori  de Canet d’en Berenguer. El jurat també ha concedit el guardó especial a la secretària de general de FSMCV, Lourdes Gavilá.

Enquadrada dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV, aquesta gala està dissenyada per a augmentar els llaços d’unió entre les bandes i per a servir d’homenatge a l’activitat musical de la comarca i a les persones que la duen a terme. Al mateix temps servirà per a establir una millor i més fluida comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials i econòmiques i amb el públic, en general.

A més, en la Gala participaran tres de les bandes de la comarca la Va unir Musical Petresana, la Va unir Musical de Quart de les Valls i, l’amfitriona de l’esdeveniment, la Societat Musical de Canet d’en Berenguer. Les tres formacions oferiran la seva música de forma intercalada als lliuraments de premis.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES