La Diputación reforzará la proyección exterior de las bandas valencianas

L´entusiastaBenifairó_ClaraMuñoz-8677

La Convocatòria d’ajudes Excel·lent Música de Banda per a 2023, que es publicarà pròximament, preveu alguns canvis que inclouen certes millores en les dotacions econòmiques a les bandes de música, entre les quals s’incrementa la quantia per a concerts fora de la província de València de les bandes guanyadores del darrer Certamen de Bandes de la Diputació de València.

Masterclass de Dirección de Banda

La Unió Musical Mar Chica de Camporrobles organitza la Masterclass de Direcció de Banda COMUNICACIÓ NO VERBAL I MÀRQUETING PER A DIRECTORS I DIRECTORES DE BANDA a càrrec del director d'orquestra i banda Juan F. Ballesters.

La Unió Musical Mar Chica de Camporrobles organitza la Masterclass de Direcció de Banda COMUNICACIÓ NO VERBAL I MÀRQUETING PER A DIRECTORS I DIRECTORES DE BANDA a càrrec del director d’orquestra i banda Juan F. Ballesters.

Convocados los XXIII Premios Euterpe

La Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV) ha lanzado la convocatoria para la presentación de candidaturas a los Premios Euterpe para la edición de 2022. Estos premios, […]