Las Sociedades Musicales de la ciutat de València recuerdan a Octavio Hernández Bolín

COMPARTIR:

El director del mític programa de ràdio Les Nostres Bandes de Música, va morir al febrer de 2021 a la primerenca edat de 56 anys, i algunes societats valencianes han volgut reconéixer la important labor que va desenvolupar al llarg de la seua trajectòria en favor de la promoció i difusió de la música de banda, així com el suport que sempre va donar a les activitats i projectes impulsats per les societats musicals valencianes.

Per això, en el transcurs dels seus concerts de Nadal algunes societats realitzaran la lectura d’un comunicat en el seu record i interpretaran alguna de les peces que van ser dedicades tant al mateix Octavio com a membres del seu entorn familiar entre les quals figura Ariadna Hernández, pasdoble de Salvador Chuliá dedicat a la seua memòria.

Entre les agrupacions que ja han realitzat l’homenatge figura la Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí que va dedicar uns minuts a Octavio durant el concert de Nadal que va oferir diumenge passat en La Rambleta.

El dissabte 17 serà la banda de la Societat Musical la Unió de Tres Forques la que interpretarà el pasdoble Lourdes de Vicente R. Andreu Sanjuan en homenatge a Octavio. Aqueix mateix dia l’Agrupació Musical de Massarrojos interpretarà la peça Octavio Hernández de V. Castelló mentre que l’Ateneu Musical del Port ha triat el pasdoble Amparo Fernández de Pedro José Viso Roger, ambdos es podran escoltar en els respectius concerts nadalencs. Per la seua part, el CIM Tendetes també recordarà la figura d’Octavio en el concert que oferirà el dissabte 17 en Nuevo Centro i la Societat Musical Unió de Pescadors ha inclòs en el programa del seu concert de Nadal del diumenge 18 el pasdoble 30 anys de Les nostres Bandes, de Juan Bautista Meseguer.

OTRAS NOTICIAS

OTRAS NOTICIAS